Feestweek Vroomshoop 2022 met maar liefst 11 artiesten

De organisatie van Feestweek Vroomshoop heeft met Poar Neem’n, Altijd Larstig & Rob Gasd’rop en Rock Bottom de laatste drie artiesten voor dit jaar bekend gemaakt. Eerder werden al acht andere namen onthuld, waaronder Jannes, Mart Hoogkamer en Henk Wijngaard. Met Poar Neem’n, Altijd Larstig & Rob Gasd’rop en Rock Bottom is de line-up voor de feestweek compleet en is het artiestenprogramma groter dan ooit.

Poar Neem’n en Altijd Larstig & Rob Gasd’rop komen op vrijdag 9 september naar de feesttent in Vroomshoop. Tijdens deze avond treden ook DJ Jan-Willem Drees en DJ Geert Hofsteede op. De online kaartverkoop voor deze vrijdagavond is inmiddels begonnen. Een ticket is online te bestellen voor €9 via www.feestweekvroomshoop.nl.

De kaartverkoop voor de twee zaterdagavonden in de feestweek is enige tijd geleden gestart. In totaal zijn al 2500 kaarten verkocht. De Hollandse Avond op zaterdag 3 september is uitverkocht. Er zijn dan optredens van Jannes, Henk Wijngaard en Stef Ekkel. Voor zaterdag 10 september zijn nog wel kaarten online te koop. Tijdens deze laatste avond van de feestweek komt de liveband The Rousers naar Vroomshoop, met tussendoor optredens van Mart Hoogkamer en Immer Hansi. Kaarten voor deze avond zijn online te bestellen voor €15.

Op zondag 4 september tijdens Beer & Grill treedt Rock Bottom op. Deze band is opgericht door Jan Knapper, speciaal voor het 5-jarig jubileum van het welbekende Forest Hill Festival en bestaat uit veelal (ex) Vroomshopers: Jan Knapper, Joost Visser, Robert Bouwhuis, Wilco Lindeboom en Jan Colijn. Het optreden van Rock Bottom op Beer & Grill is direct na afloop van de Formule 1-race van Zandvoort die op grote schermen te volgen is tijdens deze zondagmiddag. Het optreden van Rock Bottom bestaat uit rockklassiekers van Golden Earring, Rolling Stones, Van Halen, Queen, CCR en Led Zeppelin. De entree voor Beer & Grill is gratis.