Lid worden?

De Oranjevereniging Vroomshoop kan het niet alleen. Wij trekken graag gezamenlijk op met alle inwoners van Vroomshoop en omstreken om zoveel mogelijk activiteiten voor jong én oud te houden. Steun niet ons, maar steun Vroomshoop. Word daarom nu lid van de Oranjevereniging Vroomshoop. U betaalt per jaar slechts 7,50 euro voor een gezinslidmaatschap, terwijl een enkellidmaatschap maar 5 euro bedraagt. Een 65-plusser betaalt in alle gevallen het tarief van een enkellidmaatschap.

Wilt u zo vriendelijk zijn om onderstaand formulier volledig in te vullen. De penningmeester verwerkt uw aanmelding zo spoedig mogelijk. U ontvangt een mail ter bevestiging van uw lidmaatschap. Alvast hartelijk dank voor uw ondersteuning.

Naam (verplicht)

Adres (verplicht)