MONUMENTENDAG: Op reis! De slag bij Vroomshoop komt eraan!

De Stichting Levend Vroomshoop organiseert op Monumentendag, zaterdag 13 september, voor de derde keer een muzikale avond op een bijzondere plek met een bijzonder programma. In voorgaande jaren was de kapel te Geerdijk en de schuur van Landwinkel Eggens aan de Tonnendijk plaats van handeling, dit jaar is dat het gebouw van Hein Hein, de voormalige ‘coöperatie’ aan de Schoolstraat te Vroomshoop.

Vanaf 20.30 uur begint daar een dik uur durend programma, waarin de kopergroep van de Harmonie Vroomshoop ‘Op reis’, het thema van Monumentendag, tot leven brengt.

Slagwerker Joost Visser zal met zijn Drum- en Popschool Twenterand, de silo van de oude boerenbond op zijn grondvesten laten schudden. De ‘slag bij Vroomshoop’ zal in alle hevigheid losbarsten.

Thea Kroese en Hans Nieboer, beiden bestuurslid van Levend Vroomshoop, vertellen tussen de bedrijven door wat over de bijzondere plek waar we ons bevinden. En rondom deze muzikale avond heeft Levend Vroomshoop nog enkele verrassingen in petto, maar die zullen passanten en bezoekers te zijner tijd nog wel ervaren…

Bezoekers wordt volgens de traditie weer gevraagd zélf een klap- of tuinstoel mee te nemen en daarmee een plaatsje te zoeken op het plein voor het gebouw. Bij slecht weer gaan we naar binnen.

De entree bedraagt 5 euro, ter plaatse te voldoen. De ‘slag bij Vroomshoop’ begint om 20.30 uur en daarna gaan we een vol uur lang met elkaar ‘op reis’.

Inlichtingen: info@levendvroomshoop.nl, 0546-642191.

Logo Levend Vroomshoop_blauw

 

Logo kopergroep Harmonie logo drumschool twenterand

Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd
Date(s) - 13-09-2014
20:45 - 21:45

Locatie
Hein Heun Sloopwerken