Kerstmarkt in Vroomshoop zo goed als volgeobekt

De kerstmarkt in Vroomshoop raakt in sneltreinvaart volgeboekt. Op dit moment zijn alle verlichte kramen volgeboekt. Er is nog wel ruimte beschikbaar voor ondernemers die met een eigen kraam op de markt willen staan. Inschrijven kan hier. De kerstmarkt in Vroomshoop is op vrijdag 13 december.

De prijs voor een ondernemer die met een eigen kraam wil deelnemen is 5 euro per strekkende meter. Voor eet- en drinkkramen gelden afwijkende tarieven en regels. Hiervoor kan men contact opnemen met Oranjevereniging Vroomshoop: info@oranjeverenigingvroomshoop.nl.

De kerstmarkt in Vroomshoop is dit jaar op vrijdag 13 december van 16.00 tot 21.00 uur in de Koningin Beatrixlaan met een doorloop naar de Julianastraat. Naast de ruim opgezette kerstmarkt met zo’n 80 kramen is er ook een levende kerststal, een centraal horecaplein, muziek en een overdekt gedeelte met kraampjes in kerkelijk centrum Irene.