Website 160 jaar Vroomshoop staat live

Nieuwsgierig naar het programma en meer informatie over de aanstaande feestweek? Het volledige programma + alle informatie is te vinden op de gloednieuwe website van Feestweek Vroomshoop. Ga naar: www.feestweekvroomshoop.nl

 

Straatversiering en kermis

Vanaf maandag 9 september tot en met zaterdag 14 september is er straatversiering in bijna 50 straten in het dorp. Een speciale (fiets)route van zo’n 17 kilometer leidt belangstellenden langs alle versierde straten. De route staat met bordjes aangegeven. De jaarlijkse kermis is vanaf de woensdag tot en met zaterdag geopend. De kermis is op het Oranjeplein, waarbij op de woensdag een zogeheten eurodag geldt bij alle draaiende attracties.

Women & Girls Summernight

Op woensdag 11 september is ’s avonds de derde editie van Women & Girls Summernight. Tijdens dit event presenteren zich 35 ondernemers en 14 hobbykoks. Ook zijn er dansoptredens van sportschool Mostert uit Den Ham en muziekoptredens van Marvelous uit Luttenberg. Alle hapjes zijn tijdens deze avond weer te verkrijgen voor één bon (t.w.v. één euro). Women & Girls Summernight is van 17.30 tot 22.00 uur en de toegang is gratis.

Seniorendag en familiebingo

Een dag later staan de senioren in de schijnwerpers, want dan vindt de zesde editie plaats van Twenterand Tour voor senioren. Deze bustocht gaat dit keer door de mooie IJsselstreek. Meer dan 100 senioren hebben zich voor deze dagtocht opgegeven en is daarmee helemaal uitverkocht. Aansluitend is er een seniorenmiddag in de feesttent. De donderdag wordt afgesloten met een familiebingo in de feesttent vanaf 20.00 uur. De organisatie is weer in handen van de supportersvereniging van Vroomshoopse Boys.

Muziekavonden met dj’s en liveband

Het programma van 160 jaar Vroomshoop wordt afgesloten met twee muziekoptredens in de feesttent. Op de vrijdagavond treden verschillende dj’s op: Beatcrooks, Dave Roelvink, Jan-Willem Drees en Geert Hofsteede en op de zaterdagavond is er livemuziek van de band Super Sundays. Op zaterdag 14 september is er ook de traditionele vuurwerkshow om 22.00 uur nabij activiteitencentrum Het Punt. De muziekavonden zijn van 21.00 tot 01.00 uur en de entree per avond is 10 euro (inclusief 2 munten).

Een volledig overzicht van alle evenementen die plaatsvinden tijdens de feestweek in Vroomshoop is te zien op de vernieuwde website www.feestweekvroomshoop.nl.