Helikoptervluchten tijdens openingsdag 160 jaar Vroomshoop

Vroomshoop altijd al eens vanuit de lucht willen bekijken? Dat kan op zaterdag 7 september, de eerste dag van het feestprogramma van 160 jaar Vroomshoop. De organisatie van Feestweek Vroomshoop biedt namelijk helikoptervluchten aan. Een helikoptervlucht duurt circa zes minuten en is te reserveren vanaf 40,00 euro. De opstijg- en landingsplaats is een weiland aan de Twentelaan in Vroomshoop-Oost.

De eerste helikoptervlucht is om 10.00 uur. Vervolgens zijn er vluchten tot in de avond. Een helikoptervlucht met drie personen is 40,00 euro per persoon, een vlucht met twee personen is 60,00 euro per persoon. Een vlucht duurt zes minuten. Langere vluchten zijn in overleg mogelijk. Belangstellenden kunnen hun vlucht reserveren via Lute Gombert : 0546-646420. Ook op de dag zelf, zaterdag 7 september, zijn er kaarten voor een helikoptervlucht te koop aan de kassa bij de opstijg- en landingsplaats.

Kaartverkoop Hollandse Avond gestart

Het feestprogramma van 160 jaar Vroomshoop begint op zaterdag 7 september. De helikoptervluchten vormen de openingsactiviteit, gevolgd door de Hollandse Avond in de feesttent met Frans Duijts, De Havenzangers en Harten 10. Voor deze avond is de voorverkoop onlangs begonnen. Kaarten zijn voor 10 euro, inclusief twee munten, te koop bij DNNS Fashion, Phonehouse Vroomshoop of aan het Linderflier 50. Het feestprogramma van 160 jaar Vroomshoop gaat door tot en met zaterdag 14 september.